Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:27:15 GMT

ثبت بیش از ۱۰۰ هزار پروپوزال در سامانه پژوهشیار

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۰۹۰۶

ثبت بیش از ۱۰۰ هزار پروپوزال در سامانه پژوهشیار

رئیس مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت بیش از ۸۶ هزار پروپوزال پژوهشی کارشناسی ارشد و حدود ۱۵۰۰۰ پروپوزال دوره دکتری در سامانه پژوهشیار خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهروز طهماسب کاظمی، در پانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: بزرگترین سازمان هوشمند پژوهش و تولید علم شبکه‌ای، هدفمند و همگرا در کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی  با اشاره به اجرای طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد سامانه پژوهشیار خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۷۴ هزار کنشگر علمی شامل ۱۴۳ هزار نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی و قریب به ۲۶ هزار نفر اعضای هیأت علمی سراسر کشور در این شبکه حضور دارند که خوشبختانه قریب ۷ هزار نفر از اعضای هیأت علمی سایر مراکز آموزش عالی کشور در این شبکه ارزشمند علمی کشور حضور دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۸۶ هزار پروپوزال پژوهشی کارشناسی ارشد و قریب ۱۵۰۰۰ پروپوزال دوره دکتری در این شبکه ثبت شده است.

مشاور برنامه ریزی راهبردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شکل گیری سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی چهره این دانشگاه را از یک سازمان آموزشی به یک سازمان حل مسأله و پویا در راستای رفع نیازهای کشور تغییر داده است و هر روز شاهد توجه بیشتر مسئولان کشور به این دانشگاه و استفاده از ظرفیتهای کم نظیر این دانشگاه در کشور هستیم.

وی در ادامه یادآور شد: باز مهندسی آموزش‌های مهارتی در دانشگاه مبتنی بر روشهای نوین آموزش مهارت و کارافرینی در دوره های رسمی و غیر رسمی در حال اتمام است و در آینده نزدیک شاهد شکل جدیدی از این آموزشها در کشور خواهیم بود.

 کاظمی کاهش جمعیت و میزان تقاضا در حوزه آموزش عالی را با توجه به زیرساختها و امکانات به وجود آمده در دانشگاه یکی از چالش های این روزهای دانشگاه برشمرد و تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تمام توان خود سعی دارد همه این ظرفیت را با باز مهندسی سازمان آموزش، پژوهش و نوآوری در سراسر کشور به کار گیرد و طبیعتاً در این بازمهندسی تحولات جدی را در درون خود تجربه خواهد کرد. مهمترین این تحولات چابک سازی و سبک سازی دانشگاه از عواملی است که این روزها روند تحولات سریع در همه حوزه ها را کند می‌کند.

نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ضمن قدردانی از فعالیتهای ارزشمند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در سال گذشته و با اشاره به رویکرد تمرکز زدایی مدیریت دانشگاه، گفت: علیرغم چالش ها و مسائل مزمنی که از گذشته گریبانگیر این استان بوده است با تلاش های رئیس استان بسیاری از آنها در حال رفع شدن است و امیدواریم در سال آینده شاهد شکوفایی مجدد و تعالی بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پايان نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طهرانچی ظهر در دوشنبه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ما امروز با یک شلختگی و آشوبناکی در طراحی شهرهایمان مواجه هستیم، تاکید کرد: امروز شاهد هستیم با آپارتمان سازی مفاهیمی مانند محله نابود شده و به جای محله‌هایی که مسجد محور و یک عنصر اجتماعی محسوب می‌شد و حتی قواعد خودش را داشت، برج‌هایی ساخته‌ایم که با قواعد هیأت مدیره ها اداره شده و انسان‌ها به ماشین بدل شده‌اند تا جایی که همسایه‌ها از هم خبر ندارند.

وی با بیان اینکه آپارتمان سازی درختان و حیاط و زنده شدن بهار را از خانه‌ها از بین برده است، افزود: امروز شاهد هستیم که رابطه انسان و خاک قطع شده اساساً ارتباطات را به صفر کشانده‌ایم و به عبارت ساده در ساختار ما نه با میراث نیاکان و نه با طبیعت الهی همخوان نبوده‌ایم. ما امروز در معماری و فرهنگمان شبیه گذشتگانمان نیستیم و تنها نام شیخ بهایی را به عنوان روز مهندس یدک می‌کشیم اما شباهتی با آن میراث نداریم.

تربیت رکن اصلی و مهم

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشگاه صرفاً حوزه علم نیست بلکه ساحت تربیت است، تاکید کرد: دانشگاه نظام علمی را در کنار نظام فناوری دارد و سومین رکن دانشگاه نیز جهت دهنده است که تعیین می‌کند علم و فناوری در کدام راستا گام بردارند و این همان نظام فرهنگی دانشگاه است.

طهرانچی با بیان اینکه نمی‌دانیم که امروز معماری، شهرسازی، گردشگری کشورمان در ساحت علم تمدنی حرکت می‌کند یا بر فناوری رفاه؟ و لذا تکلیف خودمان روشن نیست، ابراز کرد: امروز ماحصل این تناقض آن است که ما در معماری و شهرسازی و گردشگری و … نمی‌دانیم کجا ایستاده‌ایم.

وی با بیان اینکه رشته‌های ما در دو دهه قبل به این شکل بود که هیأت علمی ما در هیچ رشته‌ای بیش از شش درصد نبود اما امروز پنج رشته تمام اعضای هیأت علمی را به خود اختصاص داده و این نشان دهنده تغییر نوع اقبال اجتماعی به رشته‌های دانشگاهی است، افزود: ما دچار تغییرات نسلی متأثر از رشد فرهنگی هستیم.

ماشین مظهر دانایی!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در گذشته دانایی را ما کسب می‌کردیم و ماشین‌ها مظهر توانایی بودند اما امروز ماشین‌ها هستند که مظهر دانایی محسوب می‌شوند و انسان به دنبال توانایی است، گفت: امروز معماری بهتر است که با نرم افزارهای سه بعدی بهتر کار کند امروز معماری قوی‌تر است که بتواند فناوری را بهتر استفاده کند و دانایی را از هوش مصنوعی می‌پرسد.

طهرانچی با بیان اینکه وقتی صرفاً فناوری شدیم جامعه هم نوآور شده و از خلاقیت دور می‌شود و لذا ما خلاقیت در شهرسازی نداریم و نمونه آن مسکن مهر است، افزود: مسکن مهر خلاقیت ندارد حتی اگر در نوآوری توانسته باشد قیمت مسکن را کاهش دهد و این ماحصل جامعه‌ای است که در آن خلاقیت وجود ندارد لذا سوال اینجا است که همین مسکن مهر را چه کسی جز فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ساخته‌اند؟

وی با بیان اینکه گردشگری ما تنها رفتن به شمال شده و به محض اینکه دو الی سه روز تعطیلی باشد همه مردم در اتوبان به سمت شمال هستند و مجبور هستیم جاده را در رفت و برگشت یک‌طرفه کنیم و این همه گردشگری امروز ما است، تاکید کرد: این وضعیت ماحصل گردشگری است که علم و تفکر را به عنوان پشتوانه ندارد لذا نباید توقع داشته باشیم که وقتی دانشگاهیان ما صرفاً به جنبه فناوری گردشگری می‌پردازیم، مرد قدر گذشته میراث خودشان را در گردشگری بدانند لذا اوج گردشگری ما گردشگری تفاخر است و فقط به اینکه گذشتگان ما چه ساخته‌اند فخر می‌فروشیم اما کسی نمی‌گوید که حالا چه کرده‌ایم؟

دوری از آموزش خلاق

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه در معماری به سمت آموزش حرفه‌ای رفته‌ایم اما آموزش خلاق تخصصی برگرفته از مدیریت دانش نیاز داریم تا بتوانیم دانش در سینه را به دانش مکتوب تبدیل کند، گفت: بعد از این مرحله باید به آموزش اجتماعی در معماری، شهرسازی و گردشگری برویم. امروز یک سوم مباحث دانشجویان ما در این رشته‌ها باید اجتماعی باشد.

طهرانچی بیان کرد: دانشجوی ما باید از فرهنگ و اجتماعی اطلاع داشته باشد باید بداند که زیارت، چه مفهومی است و چه جایگاهی دارد و چون نمی‌دانیم برای آن نام گردشگری مذهبی را برگزیده‌ایم در صورتی که زیارت مفهوم دیگری است، تاکید کرد: همین موضوع سبب می‌شود که به جای توسعه حرم، زیر زمین در حرم می‌سازیم تا ارتباط انسان را با آسمان و فضا قطع کنیم و همه را به یک زیرزمین سوق دهیم لذا اصلاح این رویه‌ها و آموزش‌ها رسالت نوین دانشگاه‌ها است.

وی افزود: دانشگاه آزاد قرار است ۵۰ هزار خانه برای تأمین مسکن دانشگاهیان در سراسر کشور بسازد از همین امروز اساتید معماری گرد هم بیایند و تعاونی مهندسی معماری و شهرسازی را برای ساخت این مسکن‌ها ایجاد کنند تا کار معماری و طراحی این مسکن‌ها را در دست بگیرند و نوع معماری ویژه‌ای را اجرا کنند باید شروع کنیم و آموزش دهیم باید بتوانیم سبک معماری را احیا کنیم و دانشگاه آزاد این آمادگی را دارد که طراحی این خانه‌ها را به گروه معماری بسپارد.

کد خبر 6098363

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است